Reclamemasten

2859 keer bekeken 7 reacties

Reclamemasten

Afbeeldingen

Stemmen

Een momentje...

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

7  reacties

Anoniem

26-09-17 om 22:07

Waarom kun je niet tegen reclames stemmen? Waarom alleen maar aanklikken welke van de (bijvoorbeeld) masten je wel wilt. Maar niet een button als je helemaal geen reclamemast of driehoeksbord wilt?

Beheerder Oud account Thierry

26-09-17 om 22:54

Beste Anoniem, Wat u wilt, is mogelijk! Bij iedere vraag treft u als allerlaatste optie "Geen/niets" met een zilveren leeg vlak. U kunt op de pagina van de vraag helemaal naar beneden scrollen op de pagina, boven de knop waarmee u doorgaat naar de volgende vraag. Deze optie kunt u kiezen als u in dat gebied liever geen reclame ziet. Bij de reacties kunt u uw stem toelichten (optioneel).

Anoniem

30-09-17 om 11:14

Esthetisch verschrikkelijk, rommelig, landschapsbeeld vervuilend, negatief irritant, onnodig energie verspillend. etc.

Anoniem

02-10-17 om 12:00

Reclame prima, maar deze verlichte reclame masten langs de doorgaande wegen vind ik echt gevaarlijk. Ik merk dat ik daardoor afgeleid word ook al probeer ik er niet naar te kijken en heb al twee maal een bijna aanrijding ervaren, slechte zaak

Anoniem

04-10-17 om 20:08

Eens dat de verlichte lichtmasten naast de (snel)wegen een gevaar zijn (A12 vanuit Utrecht is een bekend voorbeeld). Véél te fel (zeker na zonsondergang) en trekt teveel de aandacht van bestuurders. In het belang van de veiligheid ben ik er dan ook sterk op tegen en lijkt een verbod op de verlichte varianten me in de buurt van wegen zeer op zijn plek.
Deze vraag ging echter over reclamemasten in -de dorpskern-. Dat lijkt me persoonlijk geen gezicht en ten koste gaan van de beleving van de (historische) dorpskern. Dit geldt zowel voor de verlichte als de onverlichte varianten.

Joli Boot

06-10-17 om 12:29

Ik vind elk groot/verlicht reclame bord langs een snelweg zeer gevaarlijk, omdat je je aandacht bij het verkeer moet houden. De reclamemast langs de A12 bij Zoetermeer: levensgevaarlijk. Ik begrijp werkelijk niet waarom met zo iets groots is ingestemd!

Anoniem

06-10-17 om 14:45

Reclame uitingen langs autowegen en doorgaande wegen leiden af en zijn onveilig voor het verkeer. Niet doen dus!!!!

Cookie-instellingen