Pimp-up the neighbourhood

31-10-2017 0 reacties

De Driemanspolder is een van de oudste stukjes van Zoetermeer. Het is heerlijk ruim gebouwd en er is voldoende groen. Het kan echter ook wel een oppepper gebruiken. De bouw van de flats zijn allemaal hetzelfde en de kleuren erg saai. Dit plan biedt een voorstel om later verder uit te werken. Er zijn overal grote muren, die mogelijkheden bieden om de wijk een kleurige en unieke uitstraling te geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eén groot gebaar tegen een frisse achtergrond geeft een wereld van verschil. Op de begane grond bij de parkeerplaats kan hetzelfde thema herhaald worden in kleinere proporties. Elke flat kan een eigen kleur en bloem of molen krijgen, zodat de plek waar je woont persoonlijker wordt.

Margriet Snaterse heeft al op vele plekken in Den Haag bewezen dat het mogelijk is om met de participatie van bewoners de omgeving op te knappen. Bewoners denken mee over een ontwerp wat bij hen past, zodat zij vinden dat hun omgeving erop vooruit gaat.

Een mooi kleurig kunstwerk tegen de gevel van een gebouw kan een hele wijk een andere uitstraling geven.

Reacties op deze pagina zijn welkom! Een persoonlijk bericht mag natuurlijk ook.


 

Plaats hieronder uw reactie op dit idee

 

Lat: 52.0525432566329
Long: 4.48358058929443

Een momentje...

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen