10 stadswijkgesprekken

301 keer bekeken

Het organiseren van verschillende stadswijkgesprekken in Zoetermeer georganiseerd door Stichting Schatbewakers om de ziel van de stad te (her)ontdekken. De gesprekken zijn in 2018 afgerond. De gemeente heeft 50% van de totale kosten bijgedragen.

 

Naam aanvrager:

De heer A. Olthof namens Stichting Schatbewakers

 

 

Wijk/ locatie:

Alle wijken, heel Zoetermeer

 

 

Omschrijving initiatief:

In een serie stadsgesprekken zijn we op zoek gegaan naar de ziel van Zoetermeer. “Een beetje filosofisch” was de eerste reactie van mijn collega Schatbewaker, maar uiteindelijk gingen we het wel aan. ‘Ziel’ klinkt al snel als iets metafysisch en ongrijpbaars, maar niets is minder waar. De ziel is een sociale constructie die verbonden is met ruimtelijke elementen.

 

 

Aangevraagd subsidiebedrag:

€ 10.000,00

 

 

Besluit:

Toegekend (gedeeltelijk)

 

 

Bedrag bijdrage/ subsidie:

€ 5.000,00

 

 

 


Andere matchfundingprojecten

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Andere matchfundingprojecten","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"NEWID()","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"173785"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":true,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"6000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen