Opknappen van Aalstpark

Met de bouw van een nieuw appartementengebouw, ziet de gemeente kansen om het Van Aalstpark op te knappen. Ook heeft de gemeente ideeën voor een fietspad door het Van Aalstpark.

Ook heeft de gemeente ideeën voor een fietspad door het Van Aalstpark. De gemeente wil graag van u weten wat u van het Van Aalstpark vindt, hoe u het park gebruikt, wat u er fijn aan vindt en wat uw wensen zijn voor het park.

Klik op onderstaand document voor een historisch beeld van het Van Aalstpark en een aantal overzichtsfoto’s en laat weten wat u van het park vindt.

De reactietermijn is verlopen. Belangstellenden konden van 22 februari tot en met 7 maart 2023 meedenken over de mogelijke nieuwbouw in het Van Aalstpark.  

Eindverslag participatie

De gemeente bundelt de reacties die zijn binnengekomen via deze website, via de e-mail en die zijn opgeschreven tijdens de bijeenkomst op 21 februari. De gemeente beantwoordt de reacties in een eindverslag. Het college van burgemeester en wethouders stelt het eindverslag vast. Het eindverslag maakt onderdeel uit van het onderzoek of het mogelijk is om een nieuw appartementen gebouw te bouwen in het Van Aalstpark.  Zodra het eindverslag is vastgesteld, plaatst de gemeente het verslag op deze website. Als u heeft deelgenomen aan de participatie, krijgt u het verslag per e-mail toegestuurd.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen