Toelichting aanmelden

 

Hoe kun je meedoen?

Hoe kun je meedoen op het samenspraakplatform Doe mee Zoetermeer? In de menubalk vind je de lopende projecten waar je nu of zeer binnenkort ook online mee kunt doen.

Binnen samenspraaktrajecten kun je meepraten over en meedoen aan verschillende projecten van de gemeente Zoetermeer. Soms vragen we je in te loggen om zo unieke reacties te ontvangen. Je moet 1 keer een account aanmaken met je e-mailadres en eigen wachtwoord.

Hiermee kun je dan als je ingelogd bent aan alles meedoen, eenvoudig aanmelden voor bijeenkomsten uit de agenda en je krijgt een persoonlijke pagina 'Mijn Doe mee'.

Op de pagina agenda vind je een actueel overzicht van de geplande samenspraakbijeenkomsten. Als je ingelogd bent kun je eenvoudig door de aanmeldknoppen aangeven of je aanwezig zult zijn op een uitnodiging. 

Jouw bijdragen en reacties worden geplaatst onder de naam die je hebt gekozen bij aanmelden.

 


Waarom moet ik mijn naam opgeven?

Jouw bijdragen en reacties worden geplaatst onder de naam die je hebt gekozen bij aanmelden. Dit is voor iedereen zichtbaar. Je hoeft niet per se je eigen roepnaam en/of familienaam op te geven, als je dat niet wilt. Dit mag ook een alias of koosnaam zijn of een andere willekeurige naam die je verzint.

Let op! Je kunt iedere naam kiezen die je wenst, behalve namen die overeenkomen met medewerkers van de gemeente Zoetermeer, bestuurders en/of raadsleden van Zoetermeer. Deze namen worden geacht te zijn gereserveerd voor de daadwerkelijke personen die deze naam hebben. Ook varianten die hier weinig van verschillen behoren hiertoe. Dit om verwarring en misverstanden op Doe mee te voorkomen. Aangemaakte profielen met een dergelijke naam, controleren wij op echtheid.

 


Waarom moet ik een e-mailadres opgeven?

Je account/ profiel gebruikt het e-mailadres als basis voor de registratie. Je e-mailadres is tevens je gebruikersnaam op Doe mee.

Dit wordt tevens ook om je account zelf te kunnen bevestigen via een link per e-mail. Als het nodig is, vragen we je om extra uitleg over je reactie(s) per e-mail. Ten slotte gebruik je je e-mailadres om je aan te melden voor ontvangst van eindverslagen samenspraak of andere documenten waarvoor je je kunt inschrijven op Doe mee.

Je e-mailadres is niet automatisch zichtbaar voor andere Doe mee gebruikers. Je kunt dit wel openbaar maken via mijn instellingen op je eigen Doe mee pagina. Als je dat doet, kunnen anderen per e-mail contact met je opnemen.

 


Hoe werkt het aanmelden?

1. Je klikt op de button aanmelden / onine meepraten

2. Op de volgende pagina kun je enkele gegevens invullen, je kunt iedere naam opgeven die je wilt. Let op! Zorg ervoor dat je een werkend e-mailadres opgeeft om je aanmelding te bevestigen.

3. Je ontvangt een e-mail met wachtwoordlink van Doe mee Zoetermeer (check je spam e-mailmap)

4. Je kunt met de link uit de e-mail een wachtwoord aanmaken voor je profiel

5. Als je succesvol een wachtwoord hebt aangemaakt, kun je inloggen met je e-mailadres en eigen gekozen wachtwoord

6. Je kunt nu meedoen op Doemee.zoetermeer.nl 

 

Cookie-instellingen