Wijkveiligheidsavond Rokkeveen

1822 keer bekeken

Begin

12-09-2018 om 19:00

Einde

12-09-2018 om 21:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wijkpost Rokkeveen, Nathaliegang 79, Zoetermeer

Een belangrijke bijeenkomst waarin je kunt aangeven wat er beter kan op het gebied van veiligheid in jouw buurt! Je kunt in gesprek gaan met burgemeester Aptroot, de wijkwethouder, de teamchef van politie, handhaving en buurtwerk. De wijkbewoners krijgen een terugkoppeling over zaken die vorig jaar tijdens de veiligheidsbijeenkomsten zijn gemeld en de burgemeester praat je bij over de veiligheidscijfers in de wijk. Daarnaast zijn de preventieadviseur van de gemeente en de brandweer aanwezig om je voor te lichten over het voorkomen van een inbraak of brand.

Inbraakpreventie en brandveiligheid

De deur op slot, de ramen dicht en kaarsen uitblazen zijn vanzelfsprekende zaken waar je ongetwijfeld goed op let. Maar wat kun je nog meer doen om veilig te wonen? Op deze avond geeft de preventieadviseur van de gemeente tips om inbraken te voorkomen en vertelt de brandweer over het thema brandveiligheid.

Miniwoning brandweer

Op het terrein plaatst de brandweer een miniwoning, waar je tips en trucs krijgt over brandveiligheid. Denk hierbij aan veilig gebruik elektrische apparatuur, veilig vluchten en het belang van rookmelders.

Aanmelden

Ben je ingelogd op Doemee? Dan kun je aanmelden via de knoppen hierboven. Anders kun je je ook direct online aanmelden via onderstaande knop.

 

Aanmelden veiligheidsavond Rokkeveen

Wij vragen bij aanmelding je postcode en een naam en aan te geven of je met meer personen komt. Hiernaast kun je nog je adres en telefoonnummer doorgeven.  We gebruiken deze gegevens uitsluitend voor de aanmelding van deze bijeenkomst en geven deze niet door aan derde(n).

 

 

Cookie-instellingen