Informatiemarkt Palenstein

43 keer bekeken

Begin

07-06-2018 om 17:00

Einde

07-06-2018 om 20:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

CKC, Leidsewallen 80, Zoetermeer

Palenstein wordt steeds mooier en duurzamer! De vernieuwing is volop bezig. De gemeente, woningcorporaties en Stedin informeren de wijkbewoners tijdens een informatiemarkt op donderdag 7 juni.

Om 17.00 en om 19.00 uur is er een presentatie over de plannen (op beide tijden dezelfde presentatie). Daarna is er tijd om de informatiemarkt te bezoeken.

De onderwerpen zijn aardgasvrij wonen, sloop- en nieuwbouwplannen en de bijenidylle.

Aardgasvrij Palenstein

Palenstein wordt een gezinsvriendelijke, ruim opgezette stadswijk. Groen en waterrijk, met een parkachtige uitstraling. Om ruimte te maken voor de vernieuwing worden vijf hoogbouwflats gesloopt en het winkelcentrum verplaatst en vernieuwd. Er komen eengezinswoningen en appartementen in diverse soorten, maten en prijsklassen. Koop en huur.

Bijzonder is het project aardgasvrij Palenstein, waarbij aardgas wordt vervangen door duurzame energie. Door grootschalige renovatie moet de wijk uiterlijk 2040 geheel aardgasvrij zijn. Palenstein is hiermee een voorbeeldwijk voor een duurzaam en groen Zoetermeer. Kijk voor meer informatie op www.palensteinzoetermeer.nl.

Cookie-instellingen