Gratis workshop crowdfunding voor groene initatieven

695 keer bekeken

Begin

31-10-2018 om 19:00

Einde

31-10-2018 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Provinciehuis Zuid-Holland, Zuid Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag

Ken jij initiatieven die Zuid Holland groener maken? Op 31 oktober wordt een workshop crowdfunding georganiseerd voor dit soort initiatieven! Vanaf half 7 staat de koffie klaar en ben je welkom in het Provinciehuis.

Bij crowdfunding wordt een initiatief gefinancierd doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo wordt de hele groep betrokken bij het project en zijn ze gemotiveerd om te helpen het project te realiseren. Social media kan ingezet worden om veel mensen te benaderen. Maar ook door leuke acties, zoals het organiseren van een braderie of het verspreiden van flyers, worden veel mensen bereikt en betrokken bij het project.

Voor je Buurt is een crowdfundingplatform waarop initiatieven hun project kunnen lanceren. De provincie Zuid-Holland draagt tot maximaal €5000 bij aan de crowdfundingcampagne voor je groene initiatief als je de andere helft via crowdfunding ophaalt. Op basis van je campagnepagina en twee vragen wordt beoordeeld of je een bijdrage krijgt, je hoeft dus nauwelijks extra werk te doen. In totaal is er €50.000 beschikbaar tot en met 2018, wacht dus niet te lang. 

Op 31 oktober om 19.00 uur is er een gratis workshop crowdfunding in het provinciehuis in Den Haag en wij zijn op zoek naar deelnemers! Tijdens de workshop krijgen deelnemers een introductie in crowdfunding en de ‘verdubbelaar’ van de Provincie Zuid-Holland. Daarnaast leer je over het maken van een goede pitch, het campagneplan en het betrekken van stakeholders.

Aanmelden


Meer informatie

Mocht je twijfelen of een initiatief goed past bij crowdfunding mag je altijd contact opnemen met Voor je Buurt of hen gelijk koppelen aan de initiatiefnemer. Je kunt contact opnemen door te mailen naar info@voorjebuurt.nl .

Website: voorjebuurt.nl

 

Cookie-instellingen