DEZo Energiecafé "Traject naar zonnepanelen"

286 keer bekeken

Begin

19-03-2018 om 19:30

Einde

19-03-2018 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Restaurant Happy Moose, Het Lange Land 20, 2725 KZ Zoetermeer

Zonnepanelen, de een na de andere advertentie, vliegt aan ons voorbij. En het zijn niet alleen de gespecialiseerde bedrijven meer die nu op de markt actief zijn. Ikea, diverse energieleveranciers, bouwmarkten en natuurlijk online te bestellen via internet. Welke aanbieding is het beste?

Via Vereniging Eigen Huis, Consumentenbond en anderen zijn er regelmatig collectieve inkoopacties. En dan zijn daar nog de energiecoöperaties en bedrijven zoals bijv. Powerpeers die het mogelijk maken om je eigen zonnepanelen op een ander dak te plaatsen. In hoeverre zijn deze aanbieders vergelijkbaar en welke aanbieding is voor jou het meest interessant?

Daarnaast zijn de laatste jaren enkele variaties ontstaan op het gebied van het uiterlijk en de toepasbaarheid van zonnepanelen. Glas-glas panelen, gevelpanelen en dakpannen zijn enkele voorbeelden waar we op in zullen gaan. PVT panelen waarmee je zowel elektriciteit als warmte mee kunt opwekken is een andere recente ontwikkeling. Welke overwegingen kun je maken om te kiezen voor de een of de andere techniek?

 

Programma/tijdsindeling:

19:30 – Inloop
19.45 – Inleiding
19:50 – Aanbieders van zonnepanelen
20.30 – Pauze
20:45 – Soorten zonnepanelen
21:30 – Afronding

 

Aanmelden mag, is niet verplicht. Klik hieronder op de link naar het aanmeldformulier op de website van DEZo (dezo.eu).

Aanmelden

Cookie-instellingen