TOP Mijn straat


 

 

 

We vroegen je in het onderdeel TOP Mijn Straat verschillende dingen te vertellen over hoe jij jouw straat en buurt ziet en beleefd. Vanuit de uitkomsten hebben wij verschillende straatverhalen gemaakt.

 

 

 

Samenvatting

Jullie beantwoorden diverse vragen over je eigen straat. Hieruit komt naar voren dat veel Zoetermeerders tevreden zijn over de straat waarin ze wonen.

Gemiddeld geven jullie je straat een 7,5 !

De overgrote meerderheid (90%) geeft aan dat ze hier (waarschijnlijk) blijven. De mensen die nog niet weten of ze hier over vijf jaar nog wonen, laten dit afhangen of er genoeg passende en betaalbare woningen zijn.

De overige 10% die hier weg wil, gaf aan dat ze bijvoorbeeld terug willen naar hun geboortestreek, en meer rust en ruimte nodig hebben.

 

 


 

Resultaten van de Poll

Gedurende het traject kon je meedoen aan een Poll over de vraag of jij hier in 2030 nog woont. 

 


Straatverhalen

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"165903"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Cookie-instellingen