Huis van de Wijk: ontmoetingsplek in Seghwaert

Woont u in Seghwaert? Dan kunt u meedoen aan een onderzoek naar de mogelijkheden voor een Huis van de Wijk.  Dit is een plaats waar iedereen terecht kan voor ontmoeting en activiteiten met buurtgenoten, maar ook voor vragen over bijvoorbeeld zorg, ondersteuning of vrijwilligerswerk in de wijk. Wilt u meedoen aan dit onderzoek? Vul dan deze korte vragenlijst in.

Enquête invullen

Wat is een Huis van de Wijk?

Dit is een plaats waar iedereen terecht kan voor ontmoeting en activiteiten met buurtgenoten, maar ook voor vragen over bijvoorbeeld zorg en ondersteuning of vrijwilligerswerk in de wijk.

Zo’n Huis van de Wijk is bedoeld voor bewoners in Seghwaert. We willen daarom graag van u, als inwoner van deze wijk, weten hoe u denkt over een Huis van de Wijk en waar het volgens u aan zou moeten voldoen.

Wat doen we met de resultaten?

Wij behandelen uw antwoorden strikt vertrouwelijk. De uitkomsten zijn niet tot individuele personen te herleiden. Wij gebruiken uw antwoorden alleen voor dit onderzoek.

Meedoen

Wilt u meedoen aan deze enquête? Reageren kan tot en met 6 september 2020.

Aan de hand van de resultaten komen wij meer te weten over wat u vindt van een Huis van de Wijk en hoe dit in Seghwaert vorm kan krijgen. Bij het invullen kunt u ook aangeven of u de resultaten zelf wilt ontvangen per mail.

 
Cookie-instellingen