Hoevenbos scooterparkeerplaats

Meerdere malen heeft de gemeente met de Goede Woning,  aannemer Hoek en de bewonerscommissie gesprekken gevoerd over de omgeving van het Hoevenbos.

De bewonerscommissie heeft tijdens deze gesprekken een plan bij de gemeente ingediend om bij de midden- en hoogbouw entree van het Hoevenbos een extra strook verharding aan te brengen. Hierdoor ontstaat  ruimte voor het plaatsen van bromfietsen, scooters en motoren. Graag horen wij  wat jij van dit plan vindt.

De bewonerscommissie licht hieronder graag toe wat hun overwegingen zijn voor deze  scooter- en bromfietsplaatsen.

Als bewonerscommissie zetten wij ons in om de omgeving van ons complex te verbeteren.”

Omdat er veel fietsen en scooters langs de gevel werden gestald, heeft woningcorporatie De Goede Woning alle toegangsdeuren voorzien van een sticker. Daarop staat aangegeven dat er geen rijwielen langs de gevel meer mogen staan.

Binnenkort zullen ook de entree’s van een dergelijke sticker worden voorzien, waardoor bromfietsen, scooters en motoren hier ook niet meer mogen worden gestald. Het is dus noodzakelijk dat hier een alternatief voor wordt geboden.

 

Hieronder de beoogde locaties.

 

Beoogde plek scooterparkeerplaats hoofdbouw Hoevenbos

Entree hoofdgebouw

 

Beoogde locatie scooterparkeerplaats naast ingang middenbouw Hoevenbos

Entree middenbouw

VoorstelLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Voorwaarden

  • Je kunt maar eenmaal stemmen op de komst van de scooterparkeerplaats

  • Als meer dan 50 procent van de stemmen voor het plaatsen van een scooter-, bromfiets- en motorplaats zijn, dan gaat de gemeente over tot plaatsing.

  • Stemmen gaat niet per huisadres, maar per bewoner van het adres. Als je gezin bestaat uit vier personen van 16 jaar en ouder, dan mag er op jouw adres vier keer gestemd worden.

  • Jouw huisnummer en postcode wordt door de gemeente gecontroleerd. Dit is om te bepalen of er daadwerkelijk maximaal één stem per persoon van 16 jaar of ouder wordt uitgebracht.

  • Je kunt meedoen en stemmen tot en met 13 januari 2019.

  • Hierna (14 januari 2019) maken wij de uitslag bekend, hier op Doe mee Zoetermeer via een nieuwsbericht en via de wijkwebsite Meerzicht www.zoetermeer.nl/meerzicht.

  • Je kunt je aanmelden om de uitslag per e-mail te ontvangen.

 

Heeft u vragen over de scooter- en bromfietsparkeerplaats of het traject, dan kunt u contact opnemen met wijkpost Meerzicht via wijkpostmeerzicht@zoetermeer.nl of telefonisch 079-3469003.

    Cookie-instellingen