MAEX voor sociaal ondernemers

Maatschappelijke initiatieven zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. In Zoetermeer kennen we ook honderden maatschappelijke initiatieven. De afgelopen jaren hebben initiatiefnemers aangegeven behoefte te hebben aan meer contact tussen de initiatiefnemers zelf, een manier om elkaar te vinden en mogelijkheden om samenwerking aan te gaan.

Heb je een maatschappelijk initiatief en/of ben je sociaal ondernemer? Meld je dan gratis aan voor de digitale platformen MAEX of hier op doemee.zoetermeer.nl.

Voor sociaal ondernemers met een initiatief

De gemeente is een project gestart om initiatiefnemers hierbij te steunen. Dit betreft een samenwerking met het landelijk platform MAEX, dat richt zich vooral op sociale ondernemers met initiatieven op het gebied van werk.

Geef je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans in jouw bedrijf? Of doe je op een andere manier aan sociaal ondernemen? Maak dan een profiel aan op www.maex.nl. Hierin geef je aan wat jouw onderneming doet en wat je nodig hebt. Op deze manier komt jouw profiel onder de aandacht van bedrijven, fondsen en overheden.

Je kunt je rechtstreeks bij MAEX.nl aanmelden en zo je online bekendheid vergroten.
 

Ga naar Maex.nl

 


 

 

Cookie-instellingen