De omgevingswet komt eraan!

Let op: Tot 7 juli heeft u de vragen kunnen beantwoorden. Reageren is momenteel niet meer mogelijk. De resultaten zijn hieronder te vinden.

Resultaten omgevingswet

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Resultaten omgevingswet","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"7","documentsDisplayType":"documents","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"1","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"153545"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":true,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Vanaf juni 2019 gaan 26 bestaande wetten op het gebied van bouwen, milieu, water, ruimtelijke ordening en natuur samen in de Omgevingswet. Hierdoor kunnen alle plannen in de stad beter op elkaar afgestemd worden.  Er komen minder regels die veel overzichtelijker zijn en er komt meer ruimte voor eigen initiatief van inwoners en ondernemers.

2019 lijkt nog ver weg, maar de gemeente Zoetermeer is al druk bezig met het voorbereiden van de Omgevingswet. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen en daarom zijn wij erg benieuwd of en hoe u geïnformeerd wilt worden over de Omgevingswet. Als u deze zes vragen invult, helpt u ons u beter te informeren.

 

Cookie-instellingen